تبلیغات
کتاب کار و فناوری هفتم وهشتم میانه - مطالب اسفند 1392
کتاب کار و فناوری هفتم وهشتم میانه
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من

لنگ‌ حمام، مدل جدید مانتو ایرانی! (آخر خنده)

 

خنده

 

مدل مانتو لنگ

 

 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 27 اسفند 1392

جدیدترین تست شخصیت طنز


طنز تست


یه روز 4 تا حیوون تصمیم گرفتن از یه درخت نارگیل برن بالا
1 شیر
1 میمون
1 زرافه
و 1 سنجاب
تصمیم گرفتند که مسابقه بدهند که کدام یک برای چیدن یک موز از درخت سریع تر بالا می رود.
فکر میکنی کدام یک برنده می شود؟
پاسخ ، بازگو کننده شخصیت توست
پس با دقت فکر کن...
پاسخ را در پایین مشاهده کنید :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

اگر پاسخ تو:
شیر است =خسته و کسل هستی
میمون = گیج هستی
زرافه = کاملاٌ تعطیل هستی
سنجاب = نا امید هستی
چرا؟
برای اینکه:
درخت نارگیل که موز ندارد!!
مشخص است که تحت فشارهستی و زیاد کار کردی
باید یک مدتی استراحت کنی...





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 27 اسفند 1392

مراحل درس خواندن !

مراحل درس خواندن





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 27 اسفند 1392

با عجایب چشم خود آشنا شوید


اگر به اندازه کافی (12 ثانیه) به این عکس خیره شوید
می توانید یک زرافه را تشخیص دهید !

.
.
.
.

.

زرافه

 






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 27 اسفند 1392




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 27 اسفند 1392

خواص به لیمو:         (طبیعت: گرم)     نام علمی: Lippia citriodora

برگ ها و پیکر رویشی این گیاه دارای خاصیت تب بر، مسکن، ضدنفخ، کمک کننده به هضم غذا، آرامش بخش و کاهش دهنده ی فشار خون، تقویت حافطه و معده، خواب آور شب، شستشو دهنده کلیه، ضد سرما خوردگی، تشنج، نقرس، رماتیسم، سردرد و سرگیجه، ناراحتی های عصبی، میگرن، غلظت خون، آسم، اسهال، سینوزیت، رفع وز وز گوش وخستگی بدن هستند. چای به لیمو فوق العاده آرام بخش و تسکین دهنده اعصاب است. اسانس این گیاه در صنایع غذایی و در تهیه ی انواع عطر و ادکلن بسیار کاربرد دارد. به لیمو یکی از گیاهانی است که امروزه در باغ های آروماتیک کشورهای اروپایی بوفور کشت می گردد. به لیمو برای تقویت معده در ردیف بهترین داروها قرارمی گیرد.

مقدار ونحوه مصرف:

برای تهیهٔ جوشاندهٔ به‌لیمو، ۳ تا ۱۰ گرم برگ این گیاه را در نیم لیتر آب جوش دم کرده و روزانه چند استکان آن را مصرف کنید. همچنین می‌توان یک قاشق چایخوری از برگ خشک آن را در نیم لیتر آب جوش دم کرده و مانند چای بنوشیدبرگ و سرشاخهٔ گل‌دار به‌لیمو، اثر مقوی معده، محرک، ضد ترشح، رفع کنندهٔ دردهای عصبی و پایین آورنده درجهٔ تب در بیماری‌ها دارد. از لحاظ تقویت معده، باید آن را در ردیف بهترین دارو‌ها قرار داد. برای این منظور بهتر است همیشه دم کرده، آن را مانند چای مصرف نمود.

 

موارد منع مصرف:

موارد منعی وجود ندارد.






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 27 اسفند 1392
تاریخچه تولید ماست به هزاران سال قبل برمی گردد. ماست برای اولین بار در مشرق زمین و در فلات ایران تهیه شد. در آن زمان این مناطق دارای زمین‌های حاصلخیزی برای نگهداری و پرورش گوسفند بوده و دام پروران اغلب ماست را از شیر این دام تهیه می کرده‌اند. ماست از تلقیح دو نوع باکتری مخصوص به داخل شیر تولید می شود. پس از تلقیح، شیر را در دمای ۴۳- ۴۰ درجه‌ی سانتیگراد نگهداری می‌نمایند. شیر پس از مدتی بر اثر ترشح اسید لاکتیک مترشحه از باکتری‌ها منعقد می‌گردد.
برای تولید ماست باید از شیر با کیفیت بالا استفاده شود. این شیر باید تازه بوده و از دام سالم دوشیده شده باشد. اگر شیر از دامی که دچار بیماری ورم پستان است تهیه شود، این شیر به دلیل ترکیبات غیرطبیعی و همچنین احتمال داشتن باقی مانده ی آنتی بیوتیکی، قابل استفاده برای تولید ماست نخواهد بود.

مایه ماست معمولاً مخلوطی از باکترهای استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لا کتوباسیلوس بلگاریکوس بوده و بوسیلهٔ شرکت های سازنده ی مایه ماست تهیه و به صورت پودر عرضه می گردد. این پودرها در کارخانه های لبنی با روش توصیه شدهٔ کارخانهٔ سازنده به صورت باکتری‌های فعال در آمده و برای تولید ماست به کار برده می شوند. البته اگر تولید ماست در خانه انجام شود، می توان از ماست تازه به عنوان مایهٔ ماست استفاده نمود. چون درعمل گفته می‌شود که باید تعداد دو دسته باکتری های سازنده ی ماست در هر میلی لیتر از مایه ی ماست به یک اندازه باشند؛ بنابر این استفاده از ماست تازه توصیه می‌شود. ماست‌های ترش، نشان دهندهٔ برتری رشد یک دسته از باکتری‌ها در محیط می‌باشند.مایه ماست معمولاً مخلوطی از باکترهای استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لا کتوباسیلوس بلگاریکوس بوده و بوسیلهٔ شرکت های سازنده ی مایه ماست تهیه و به صورت پودر عرضه می گردد. این پودرها در کارخانه های لبنی با روش توصیه شدهٔ کارخانهٔ سازنده به صورت باکتری‌های فعال در آمده و برای تولید ماست به کار برده می شوند. البته اگر تولید ماست در خانه انجام شود، می توان از ماست تازه به عنوان مایهٔ ماست استفاده نمود. چون درعمل گفته می‌شود که باید تعداد دو دسته باکتری های سازنده ی ماست در هر میلی لیتر از مایه ی ماست به یک اندازه باشند؛ بنابر این استفاده از ماست تازه توصیه می‌شود. ماست‌های ترش، نشان دهندهٔ برتری رشد یک دسته از باکتری‌ها در محیط می‌باشند.



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 27 اسفند 1392
MG، ماشین، car



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
چهارشنبه 14 اسفند 1392
tohidyagmuri.mihanblog.com



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
پنجشنبه 8 اسفند 1392
نویسنده : TOHID MOSAVI
                 

                






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 4 اسفند 1392


تراوین ایرانی


بازی آنلاین :: Xeno blaster

             


 



 






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
پنجشنبه 1 اسفند 1392





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی

[cb:blog_title]

>