تبلیغات
کتاب کار و فناوری هفتم وهشتم میانه - تاریخچه تولید ماست
کتاب کار و فناوری هفتم وهشتم میانه
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
تاریخچه تولید ماست به هزاران سال قبل برمی گردد. ماست برای اولین بار در مشرق زمین و در فلات ایران تهیه شد. در آن زمان این مناطق دارای زمین‌های حاصلخیزی برای نگهداری و پرورش گوسفند بوده و دام پروران اغلب ماست را از شیر این دام تهیه می کرده‌اند. ماست از تلقیح دو نوع باکتری مخصوص به داخل شیر تولید می شود. پس از تلقیح، شیر را در دمای ۴۳- ۴۰ درجه‌ی سانتیگراد نگهداری می‌نمایند. شیر پس از مدتی بر اثر ترشح اسید لاکتیک مترشحه از باکتری‌ها منعقد می‌گردد.
برای تولید ماست باید از شیر با کیفیت بالا استفاده شود. این شیر باید تازه بوده و از دام سالم دوشیده شده باشد. اگر شیر از دامی که دچار بیماری ورم پستان است تهیه شود، این شیر به دلیل ترکیبات غیرطبیعی و همچنین احتمال داشتن باقی مانده ی آنتی بیوتیکی، قابل استفاده برای تولید ماست نخواهد بود.

مایه ماست معمولاً مخلوطی از باکترهای استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لا کتوباسیلوس بلگاریکوس بوده و بوسیلهٔ شرکت های سازنده ی مایه ماست تهیه و به صورت پودر عرضه می گردد. این پودرها در کارخانه های لبنی با روش توصیه شدهٔ کارخانهٔ سازنده به صورت باکتری‌های فعال در آمده و برای تولید ماست به کار برده می شوند. البته اگر تولید ماست در خانه انجام شود، می توان از ماست تازه به عنوان مایهٔ ماست استفاده نمود. چون درعمل گفته می‌شود که باید تعداد دو دسته باکتری های سازنده ی ماست در هر میلی لیتر از مایه ی ماست به یک اندازه باشند؛ بنابر این استفاده از ماست تازه توصیه می‌شود. ماست‌های ترش، نشان دهندهٔ برتری رشد یک دسته از باکتری‌ها در محیط می‌باشند.مایه ماست معمولاً مخلوطی از باکترهای استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لا کتوباسیلوس بلگاریکوس بوده و بوسیلهٔ شرکت های سازنده ی مایه ماست تهیه و به صورت پودر عرضه می گردد. این پودرها در کارخانه های لبنی با روش توصیه شدهٔ کارخانهٔ سازنده به صورت باکتری‌های فعال در آمده و برای تولید ماست به کار برده می شوند. البته اگر تولید ماست در خانه انجام شود، می توان از ماست تازه به عنوان مایهٔ ماست استفاده نمود. چون درعمل گفته می‌شود که باید تعداد دو دسته باکتری های سازنده ی ماست در هر میلی لیتر از مایه ی ماست به یک اندازه باشند؛ بنابر این استفاده از ماست تازه توصیه می‌شود. ماست‌های ترش، نشان دهندهٔ برتری رشد یک دسته از باکتری‌ها در محیط می‌باشند.



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 27 اسفند 1392
چهارشنبه 18 مرداد 1396 12:24 ب.ظ
An impressive share! I've just forwarded this onto a friend who had been conducting a little research on this.
And he actually bought me breakfast due to the fact that I discovered it for him...
lol. So allow me to reword this.... Thanks for the meal!!
But yeah, thanks for spending the time to discuss this matter here on your
internet site.
دوشنبه 16 مرداد 1396 06:19 ب.ظ
I blog quite often and I seriously appreciate your
content. The article has truly peaked my interest. I'm going to book mark your
blog and keep checking for new information about
once a week. I subscribed to your RSS feed too.
یکشنبه 15 مرداد 1396 02:27 ب.ظ
I have read a few excellent stuff here. Definitely price bookmarking for
revisiting. I surprise how much attempt you put to make such a great informative site.
یکشنبه 15 مرداد 1396 09:45 ق.ظ
My developer is trying to persuade me to move to .net
from PHP. I have always disliked the idea because of the
expenses. But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type on numerous websites
for about a year and am worried about switching to another platform.

I have heard good things about blogengine.net.
Is there a way I can import all my wordpress posts into it?

Any help would be really appreciated!
شنبه 14 مرداد 1396 09:46 ق.ظ
It is not my first time to pay a quick visit this web site, i am visiting this web page dailly and take fastidious data from here daily.
جمعه 13 مرداد 1396 12:58 ب.ظ
Woah! I'm really digging the template/theme of this blog.
It's simple, yet effective. A lot of times it's difficult to get that "perfect balance" between user friendliness and visual appearance.
I must say you've done a amazing job with this.

In addition, the blog loads super fast for me on Firefox.
Exceptional Blog!
شنبه 7 مرداد 1396 08:47 ب.ظ
What's up to all, the contents existing
at this web page are in fact awesome for people experience, well,
keep up the nice work fellows.
چهارشنبه 23 فروردین 1396 11:04 ب.ظ
Simply wish to say your article is as astonishing. The clearness for your
put up is simply spectacular and that i could think
you're knowledgeable in this subject. Fine along with your permission allow me
to snatch your feed to keep up to date with coming near near
post. Thank you 1,000,000 and please continue the gratifying work.
دوشنبه 21 فروردین 1396 10:58 ب.ظ
Great site. Lots of helpful info here. I am sending it
to several pals ans also sharing in delicious.
And obviously, thanks to your sweat!
یکشنبه 13 فروردین 1396 11:50 ق.ظ
There is certainly a great deal to know about this issue.
I really like all of the points you've made.
شنبه 12 فروردین 1396 10:24 ب.ظ
Hi there to all, the contents existing at this web page are in fact remarkable for
people knowledge, well, keep up the good work fellows.
سه شنبه 14 مهر 1394 06:33 ب.ظ
سلام اقای رمضانی من خوشحالم که چنین معلمی دارم
سه شنبه 14 مهر 1394 06:31 ب.ظ
sghl Hrhd vlqhkd hldn ,hvl phgjhk o,f fhan
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی

[cb:blog_title]

>